Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftermiddagen

Han ville bara titta på mig medan jag låg
där klädd i badskum
Utsmyckad med ett glas vin i handen
Rökandes cigarett efter cigarett som i en
gammal fransk film
Blåsa ut röken med mitt huvud lutat mot
badkarskanten
Stirrandes upp i taket fastän jag blundade

Han ville bara sitta där med ett par
centimeters avstånd och för en gångs skull
inte känna sig så ensam
Stryka mig över håret och iaktta allt som
var kvinnligt med mig
Jag var en belöning efter hans långa vecka,
jag var den bästa eftermiddagen på länge

Det var bara det att hans vin smakade illa
och att jag inte längre ville vara någons
vinst




Fri vers av Assia VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-05 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP