Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTAN TRO

Tror du på Gud ?

-Jag tror bara på det jag inte vet.

Och vad är det ?

-Ingenting !

Så då tror du inte på att Gud finns då ?

-Nej !

Men då tror du ju ändå på nånting
genom att du inte tror på att han
finns.

-Det enda jag tror på är att jag vet att
jag inte tror på att han finns.

Om du nu vet att du inte tror på att
han finns,så vet du ju ändå nånting.

-Ibland är det inte lätt att veta vad
man inte ska tro på för det man tror
på vet man ju inte.


*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2020-03-01 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP