Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATUR TANKE

Jag målar upp olika tankar,

när jag går iväg och pantar.



Det som slår mig är,

vilken börda naturen bär,



När vi människor inte finns längre,

tror jag jorden blir en aningen bättre.



Med den inställning vi har nu,

ser jag inget slut på det ju.



Tro att det blir bättre automatiskt,

tycks låta väldigt oproblematiskt.



Men fortsätter vi i den här takten,

så kommer människan förlora makten.



Förändringen sker inte över en natt,

det skulle du veta om du är insatt.


Som ord språket
"Rom byggdes inte på en dag"

tycker jag att det är dags för nya tag.


Titta inuti dig själv och fundera,

gör du allt för att planeten ska fungera?














Övriga genrer av SamuelP
Läst 121 gånger
Publicerad 2020-03-01 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SamuelP
SamuelP