Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

 

...och skuggorna av våra händer

                     rör vid marken

lyser som krom under ögonblickens rester

    där källan till alla ekon

                       fylls med löften

                 där natten växer genom oss

                   likt ett magiskt träd

           växer, sjunger

                   doftar, darrar

          och timmarna perforerar

                       stadens skvallrande lampor...




Fri vers (Fri form) av Domenico VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-02 00:01



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du målar med ord

vackert
2020-04-25

  HelenaW
Gillar denna, där natten växer genom oss..
2020-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP