Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan bli paff och positivt överraskad!

Vad märkligt?
Dem jag trodde skulle bokmärka mina dessa texter, de senaste texterna, var inte dem jag trodde.

Är det inte lite som vänskap?
Man kan bli paff och positivt överraskad!




Bunden vers av Mim
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-02 03:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim