Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tulpan...

Varför älskar jag tulpaner så grundligt?
Varför älskar jag tulpaner?

OCH vad är det som är så speciellt med dem?
Ofta frågar vi oss samma sak om människor, trots att de inte är tulpaner.
Vad som är vackert...
Frågar man sig vad somär vackert med dem?
Eller accepterar man bara sin egen förnimmelse/känsla av att det är som det är.

Att det är som det är, kan vara bra som det är!


Ps. Tulpaner är vackrast mest allihopa, men vissa föredrar jag framför andra, så är det med människor också, konstigt nog.

Och hur många ord går det att fylla ut med tulpaner, för att just de orden ska bli allra vackrast?Ds.




Bunden vers av Mim
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-02 03:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim