Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kreativa lösningar...

Kreativa lösningar.
Det är kreativt, att bara ens tänka på ATT man ska skapa en kreativ lösning, och inte VAD för slags kreativ lösning. Euforiskt.

Kreativ lösning kan också vara något så alldagligt, som att;Om det blir några potatis över, och man inte gjort någon maträtt , ty potatisen är en rest, ifrån gårdagen.Men så har man också köttfärssås i kylskåpet, kvar sedan dagen innan potatisen, den kokta kom till, så i huvudet blir det en kombo. Till nästkommande dag!

Att skriva något långt kan vara terapi.
Att skriva något lika långt detsamma!

Ps.
Ds.
Tåget har gått.
Hur?




Bunden vers av Mim
Läst 222 gånger
Publicerad 2020-03-02 03:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim