Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett konststycke


Teaterliv


Att inta
scenen
varje ny
dag

Träda
in i
ljuskäglan

Vara sedd

Agera

Iakttagen
av sig själv
och andra

Sedd

Förbisedd

I egen regi
eller andras

En öppen
scen

Våra livs
skådespel

På scenen
eller
i kulisserna

Ett teaterliv




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-02 08:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Men jag vore mycket nöjdare
om det bara var på teater
som man gjorde succé
genom att vara som man inte e"
(Mikael Wiehe)
2020-03-04

    Lena Staaf VIP
Fin jämförelse mellan livet på teatern och det vanliga livet.
2020-03-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att befinna sig på livets estrad!
2020-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP