Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fönsterhaken

jag tycker om när natten står

utanför mitt fönster

och väntar

det är sommar

mitt fönster står på glänt och

nattvinden som har budskap om mörkrets hemligheter 

sliter otåligt i fönsterhakens fäste 

det ljudet är ett av mina bästa barndomsminnen 




Fri vers av dorotea VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-02 09:28



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Tack fint ordspråk och vackert minne
2020-04-12
  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP