Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR MINNS VI FÖRINTELSEN NÄSTA GÅNG OCH VARFÖR ?

I förebyggande syfte är det angeläget
att en gång för alla,slita upp rötterna
till vad som egentligen låg bakom för-
intelsen till nästa minnesdag,
för att det inte ska upprepas igen.

Hitintills har man kommit med den
ena efter den andra vilseledande
bortförklaringen som får sin förklaring
till bortförklaringen först när man
gräver djupare i skiten.

För att historien inte ska upprepa
sig rekommenderas att se de bakom-
liggande mekanismerna och inte
hålla på med ytligt tramseri,
som dessutom är uttjatat till leda
och inte leder någonstans.

Att söka mörka vetenskapligt
grundläggande fakta,
väcker endast misstanken att
någonting döljs.

När minns vi förintelsen nästa
gång och varför ?
eller har det redan glömts bort
vad som vore minnesvärt ?

*





Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2020-03-02 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP