Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKULDEN ÄR OBETALBAR OCH SKAMMEN EVIG

Medierna lindar in bortförklaringarna
snyggt för att anpassa skatteslavarna,
som vare sig hinner eller orkar börja
tänka själva.

Nu senast med oraklet Leif G.W som
underlåten landsförrädare,
vilken skymmer en större sanning
med att lägga locket på med en annan
mindre sanning.

Som populär Tv profil har han väl
erbjudits några mille för senaste tv-
produktion,som är genomskinlig
i sin avsikt,så här peta han i nåt
som inte är hans profession,
för månne åldersdemensen satt in.


FAKTA

Invandringen till Sverige efter 2:a
världskriget,
var till stor del en eftergift eller av-
betalning för att Per-Albin
medfinansierade tyska vapenindustrin
med svensk järnmalm.

Och den orm som försöker slingra sig
ur det,är nog så aktsamt medveten
om att den skulden är obetalbar och
skammen evig.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2020-03-02 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP