Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja vad tänkte han?


Kognitivforskare Bernt Tängteén tänkte

Herr Tängtén tänkte att
det är själva fanken
att man blir rånad av banken
bara för att man varit oklar i tanken




Bunden vers (Rim) av Sören Turesson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-02 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP