Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har kidnappat mig

Du kidnappade mitt hjärta
Utan att jag gjorde motstånd

Du vill för mig bort från mina barn
Som är vuxna
Men du för mig långt från mina barn
Visserligen bara 7 mil bort

Jag kan inte göra motstånd
Jag vill att du kidnappar mig

Men inte utan motstånd
Inte utan vrede
För detta ingick inte i min plan
Detta är utanfor min bekvämlighethetszon

Och jag ger mig inte utan en diskret protest
Så diskret att du inte kommer höra

För jag vill följa med dig
Jag kommer att följa med dig
Jag vill att du tar mig med

Du kommer inte behöva kidnappa mig
Bara säga att du vill
Bara säga att du tror på oss
Och att du älskar mig

Vi, du och jag tillsammans
Alltid




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-02 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP