Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal text


Silverkanterna



Ibland 
när vi fikar 
berättar jag 
små flikar, 
blixtar från en kamera 
något av de ögonblicken 
som etsat sig fast i mig 
för att de var enbart 

goda 




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-03 02:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel