Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTAN KOMMENTARER

Finns det någon förklaring
till varför en text repeteras
under kommentarer,
av läsaren,
som istället
skulle kommentera
med en kommentar,
mer än att det fanns
ingenting att kommentera ?

Så om ni inte kommer på
någon kommentar till det
kan ni ju alltid repetera det
i kommentarsfältet.

* Notarius publicus




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2020-03-03 03:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP