Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömspår

Decennier senare
går jag här
i samma tunga
drömspår
där du tog farväl
av skogen
Din röst bryter
igenom tidsbarriären
Jag möter
din gängliga gestalt
Byter några ord
som om ingenting
förändrats




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-03-03 05:40



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Barriärbryt och spårade drömmar.
2020-08-01

  Klaus Peter Jensen
Hej Elinor Et flot digt om den evige kontakt med et andet menneske og også skrevet med en kreativ og poetisk stil med venlig hilsen Klaus
2020-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP