Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hade ingen plan

Jag hade ingen plan , jag var ett barn, inga pengar så vi råna våran kran
De frågar mig varför jag är så , jag svarade vi hade inte råd
Ingen gav oss råd , jag växte upp utan gränser
de klart skiten händer , cirkeln två gånger två , hade inge vänner
vi var bröder och de ända som kunde skilja oss var döden

Säg mig varför förlora ? jag har överlevt livets hårda skola
Min tjej , ingen hora , våra drömmar krossades fast dom inte va stora

Vill inte överleva , vill kunna leva , gatan följer samma princip
som darwinism , De sjukt men de sant , en gun gör dig inte till en man

Gården den blev våran strand , vi hade ingen chans , gud gav mig inget land
Drömde men utan att sova , livet är en förbannelse ingen gåva
De klart man började råna , för att kunna äta och se livet som en gåva

Hatar sirener , ett lejon mot tjugo hyenor , vi levde utanför alla scener
Mer pengar, större blir problemen

Så jag flyr från mina känslor , dämpade såren med benzo
börja råna för att sitta i en benz, och dom vågar fråga vad som har hänt?
Föddes i en underklass , i en stad där kunskap inte leder till makt .

Mina bröder föll som domino brickor , det har alltid vart pengar före fittor
Börja undra om livet har ett kvitto, vill ha ett återköp,
mina sår har lager som en lök , började server som en servitör
i en verklighet som dom flesta skulle tycka är störd
och vi har ingen väg ut förutom när vi dör.





Fri vers (Fri form) av den råa sanningen.
Läst 149 gånger
Publicerad 2020-03-03 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den råa sanningen.