Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smaragder/rysk roulette


jag sa så mycket för att få honom att
falla
för jag tänkte att det var
ammunitionslöst

små detaljer
som att jag svimmar efter sex
jag sprider ut dem
fånga dem om du hinner
jag berättade om ögon som ändrar färg efter humör
grön är lycka och
brun är sorg

om känslor som är för stora att få plats i kroppen
oftare än en åt gången

allt för att bli hans personliga
Zooey Deschanel

tänker på män och vad de
gör med mig
och på ord och hur jag
sparar dem
hur allt det här bara är
ett nostalgismittat
minne
hur han mötte mig på järntorget
i sin långrock och sina
aladdinögon
och tittade mig rakt in i mig
sa
du är glad idag
en vecka senare var vårt svett en
mustig cocktail spilld över
hans mörkgröna lakan
och jag tänkte att det var en lek
att det var ammunitionslöst
jag lekte rysk roulette
träffade oss båda




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-04 02:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert!

"grön är lycka och
brun är sorg"

jag känner en
brunögd kvinna
som får gröna ögon
när det regnar. =)
2020-03-06

  Roger VIP
Wow! Snyggt, känslor som leksak och dödligt vapen på en och samma gång..
2020-03-04
  > Nästa text
< Föregående

mögel