Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två sidor

Jag sliter nästan ut mitt hjärta för dig

Som sakta förkolnas

 

Jag vet att du gillar mig någonstans

Men varken så mycket som jag vill eller du förmår

 

Alla kommentarer är ett skämt

Och jag är den som är labil och överkänslig 

 

Hur kan jag ens ha rätt att påpeka något? 

När allt jag gör är att bråka

 

Det blir rundgång mellan oss

Till det som började blir banalt

 

Fast jag vet att inget är normalt

egentligen,

Om man alltid eftersträvar att vara sitt bästa jag

 

Vi fortsätter i samma hjulspår ett tag till ändå

tills nån av oss nått slutstation 

 




Fri vers (Fri form) av SofieVem VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-03-04 07:45



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Det svåra med att vilja och inte vilja i välformulerad tappning.
2020-03-04
  > Nästa text
< Föregående

SofieVem
SofieVem VIP