Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen

Världen är varken god eller ond, den är döv, blind och stum.

Hon ser inte våra misstag, hon hör inte våra plågor och även om hon gjorde det kan hon inte trösta oss.

Antingen det eller så är vi dom blinda, fast i en värld av mörker.

Vi dom döva som inte hör våra egna smärtor.

vi dom som saknar orden för att stoppa mardrömmen.




Fri vers av GloomyBird
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-04 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GloomyBird
GloomyBird