Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan av kärlek

Jag vill
hålla kärleken
så som jag skulle hålla
en nykläckt kyckling
mellan mina kupade händer

Jag vill
måla alla färgerna
som finns i fantasierna
på alla kala väggar
i våra glömda rum

Jag vill
sjunga högt i duschen
och hålla för öronen
för att dränka ljuden
av forntidens kras

Jag vill
rensa ogräs
rycka bort alla skott av slutsatser, omdömen, "jag vet redan vad du kommer att säga"
ur vår outforskade trädgård

Jag sorterar
i garderoben
slänger allt som inte passar




Fri vers av ae
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-04 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ae