Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusion


Molntung
dag
famnar
kvälls
längtan

Upprymd
önskan
om
klarhet

Ogrumlad
ren
och molnfri




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-04 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP