Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mindfulness med morrhår


Hur kan han
som älskar värme så mycket
ibland tillbringa hela vinternatten
i vagnslidret, vedboden,
eller i skydd för stjärnorna
under hästtransporten?

Nu ligger han
framför kaminens brinnande klabbar;
den ymnigaste meditatör
jag känner,
djupt i sitt esse;
nuets profet i röd päls;
mindfulness med morrhår!




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-04 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP