Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar


Saknar dina händer kring min hals
ge mej allt eller inget alls

Dina tänder i mitt kött
krävander kyssar
hett och blött

På bara knän vill jag dyrka dej
ömsint hårt, du äger mej

Efteråt, öm och trött med randig rygg
Kyss mej mjuk, håll mej trygg







Fri vers av MissFluff
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-04 20:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den ömsinta kärleken är beredd att göra alla offer för den där ömheten som Du längtar efter. Så mycket.
2020-04-06

    ej medlem längre
Mycket uttrycksfull, rytmisk text.. gillar skarpt
2020-03-04
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff