Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUGGET SOM STUCKET

Tagegelharpan gnids frenetiskt,
långklippt var lugg.
Fransad kjol svängde sorgligt
kring bara byxlösa ben.

nyrakad man spelade med glöd
på hjärtats nakna strängar

kolofonium från förr, seg
hemkokt kåda
utskuren i mörkermånenatt

Stoet är ett nemesis. Vithårig kvinna
flätade strängen, tvåfärgat tagel
med svinborst av inbruten smärta.

Vårkåt gick rallan
drack törstigt
sin morgondagg.

© Bosse 5 mars 2020.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-05 07:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten