Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkus i stan



Sporrad
av ny kraft

Intar vi
manegen

Rundgång
ytterligare
ett varv
och ett till..

Utan början

utan slut

Inneslutna
i vårt
universums

omloppsbana

Återigen

I formen

Utan början

utan slut

Det doftar
sågspån

häst och åsna

När du säger:
"Får jag be om
största möjliga
tystnad...."

Vet du att jag
lyssnar...















Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-05 07:59



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Cirkus alla behöver uppmärksamhet. Tekniken är det som skiljer dem åt.
Lyssnar och ser men förstår inte.
2020-03-09

    Steff...
Fin, vi skriver texten verkligen olika du och jag:-)

2020-03-06

    ej medlem längre
Kul och innerligt klok på samma gång, BRAVO!
2020-03-06

  Marita Ohlquist VIP
De två sista raderna är ett starkt avslut på en bra och tankeväckande text!
2020-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP