Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ishjärta


hemma hos dig frös allt till is rann längs tapeterna medan jag var där efteråt var du åter ensam i din isgrotta plötsligt kunde du förvandlas från min vän till något annat som det inte gick att sätta ord på bara när vi druckit vodka med cocacola senare vid busshållplatsen tänkte jag: varför var det alltid så kallt hemma hos dig varifrån kom denna kyla denna kalla vind om jag ringt dig nästa dag och gjort slut hade mitt liv blivit annorlunda. på ryggen viskade du att du inte var den du utgav dig för och snön knarrade under mina kängor.




Prosa (100-ordare) av Annie b'larsson VIP
Läst 632 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-05 16:01



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Välskriven text om den iskyliga människan
2020-03-18

  Gunwale VIP
I snön hör kylan hemma, inte i människor. I snön är den tydlig och njutbar! Fin text!
2020-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP