Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under samma himmel

jag virkade dikter av längtan
långt in på natten
nu i gryningens första ljus
släpper jag orden till dig
fria för vårens vindar
virvlande vingande
sökande sunnans varma sus
tvekar
finner vägen
ger sig av
över stubbåkrar
över stock och sten
förbi skogar och fält
när mina fjärilsord
når dina trakter
kommer du dem till mötes
ännu en gång
min kära




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-05 19:40



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Virvlande vacker kärleksdikt som sträcker sig långt över vidderna.
2020-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg