Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskade mamma jag saknar dig.


Minnen från en sång

Så många minnen från en sång
bilder som kommer fram
livet förändrades under kort tid

jag ser oss två
allt som vi gjorde
sommaren som var

du var så sjuk
men livet gick vidare
vi levde ändå

allt vi pratade om
det tog aldrig slut

sen kom tröttheten
den skrämde mig

ord jag inte kunde uppfatta
ångesten i dina drömmar
det obehagligaste jag hört

jag var orolig
så trött
på allt jag fick se och höra

jag älskade dig så mycket
hur ont det än gjorde
för jag visste att vår tid var begränsad

det hände nyss
men känns så längesen
en dag i januari

då tog det slut.




Fri vers av Gina.P
Läst 426 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-05 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gina.P