Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rim på samtid

Om ordet ej behagar

Den berörde sig beklagar

Om orättvisor anklagar

Med hopp om att detta försvagar

Vi varandra ledsagar

För att förhindra fascistiska beteshagar

Rop om uppmärksamhet i valdagar

Vi ska ta oss i våra kragar

Bakom kulissen tillagar

Den sluge dem som misshagar

Allt medan barnen ute jagar

Leken i livets vårdagar




Bunden vers (Rim) av Brunluvan
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-05 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brunluvan
Brunluvan