Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRNANS MOTSÄGELSER

Den molekylära kartläggning
beträffande hjärnans kapilär-
förgreningar i genernas
rotsystem av arteriol och
venoler,mellan lilla och stora
hjärnloberna som härmed
granskats hos arten homo
sapiens,visar på motsatsernas
verklighetsuppfattningar av
avgrunder utan förgreningar,
som naturens dysplasier,
och att det är enklare reda ut
en kraschad dator,
än en mänsklig hjärna.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2020-03-05 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP