Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattbön

Orden ligger i en ring runt 

mina fötter. Lyckan drar i 

tår och det som lägger sig 

runt tankar luktar vår den 

ljust ljust gröna. Det skrivna 

ordet är en fors en själ gömmorna 

är bibliskt viktiga och sanna 

 

jag behöver sova. När lyckan drar 

i den som stundtals plågas vill 

liv behållas i en burk så ångor kan 

bestå är enbart människa 

 

behöver sova men ska jag tala med 

gud eller se på serier 

 

vi måste välja 

tills vilja klarnar 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2020-03-06 03:35



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
"behöver sova men ska jag tala med /
gud eller se på serier / vi måste välja /
tills vilja klarnar" - ja det är bra. Och roligt. Och viktigt. Jag vill själv ofta välja att ha en klar vilja helt färdig innan jag ens valt något, men - du sa det - viljan klarnar genom att använder den. Även om man väljer fel. Vilket man ibland vill, vilket då i sig erbjuder någon slags övning för viljan.
2020-11-04
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP