Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borde!

Det borde vara ett utropstecken, när Internet fungerar!

Eller ett utropstecken när man skriker ett hej, på gatan, till någon som man känner!

Tänker alternativt!


Och Tänker, alternativt...
Vad kan man göra, alternativt...
Istället för att tänka?


Istället...
Du tänker väl på stället?
Eller är du i stället, tänker på något annat, men tänker ändå på stället, för att du befinner dig där?

Vad borde man?
Vad har redan gjorts?, säger praktikern!




Bunden vers av Mim
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-06 03:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim