Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En massa.

En massa.
Stort ord.

Om rubriken är detsamma, som dess innehåll, varför läsa texten?
Kanske endast för förtydlighetens skull?
Inte för att dumförklara läsaren, bör poängteras.




Bunden vers av Mim
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-03-06 03:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim