Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poängteras?

Poängteras , Tack, som i en sport?




Bunden vers av Mim
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-06 03:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim