Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poängteras/På-äng-teras/Dialektalt!

Poängteras.
Som det nyfunna ordet; På-äng-teras.
Att betona att man befinner sig på ängen!
Och det har du alldeles rätt i...
Det är dialektalt!




Bunden vers av Mim
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-06 03:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim