Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Retake på frysa fast hela skiten i limbo


Frysa fast oss i limbo

Jag hör dig stöna,
sucka,
dröja
njuta;
låta luften sippra ut som
en virvlande fors av
vårregn
jag stannar i hur
två tidigare
alienerade
kroppar
kan
skapa
sånna här
symfonier



Jag vill frysa bilden där
leva ett liv i limbo
i det ögonblicket

men känslor fungerar inte så


och tiden går vidare utan minsta hänsyn
till att det kanske just har skapats
historia;
timglaset roterar
förädiskt


du frågar sårat vad jag menade
med en replik i en tidigare diskussion
jag säger anklagande att du kanske aldrig kommer förstå att vi är olika


Sandkornen rullar mot botten




Fri vers av mögel
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-06 04:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel