Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ord ord ord som bygger på det som rör upp strömmar å bubblor ... färgar av sig å sjunger olika sånger, spelar upp kända som okända toner.. negativa och positiva poler dras mot varandra medvetet som omedvetet!


Pia jag vet att du älskar mig!

 


 


Pia jag vet att du


Älskar mig ...där..


I din ensamhet ...


när du tyst sveper fram..


Där i skuggan , ibland är det ombytta roller.


Tja vad fånigt allt är ibland ...


Puss å kram Danne..




Fri vers (Spoken word/Slam) av danne //
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-06 09:40



Bookmark and Share


  WyS VIP
Kom att tänka på " Vilse i pannkakan!"
2020-03-06
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //