Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Facit

Minus dig och jag är halv

Plus dig och jag är ett

Inte stämmer väl matematiken

Men i mitt hjärta är svaret rätt




Fri vers av R Peiper VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-07 12:21



Bookmark and Share


  Blåbäret
Det här omkullkastar ju allt :)
Tur du har facit...
2020-03-07

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Träffsäkert!
2020-03-07
  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP