Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina rytmer


födas och leva
leva och dö
dö och födas

vakna och somna
somna och drömma
drömma och vakna

andas ut och andas in
andas in och hålla andan
hålla andan och andas ut

vara vaken och sova
sova och drömma
drömma och vara vaken

vara avklädd och vara påklädd
vara påklädd och vara naken
vara naken och vara avklädd

tala och tiga
tiga och mumla
mumla och tala

ljusna och mörkna
mörkna och skymma
skymma och ljusna

älska och hata
hata och inte känna
inte känna och älska

jag och du
du och den
den och jag

ja och nej
nej och kanske
kanske och ja




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-06 10:39



Bookmark and Share


  vladimir bulletin
(lite mer formell stringens i denna :)... )

en vacker dikt med en tjusig - och lite rörande - avslutning!
2020-03-07

  Gunnar Hilén VIP
Jaaa jooo det stämmer.....tänkte inte på det.
2020-03-06

  Onomatoprofet VIP
Ett två tre
Du drar en vals
2020-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP