Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en värld där tiden tickar för snabbt .

Jag satt i en cell , man blev van
från ett hotell , mitt på stan
Jag var kriminell men bara ett barn

I mina tankar jag var hatad , med mina val blev jag skapad
Inga pengar klart man hata, en brand var på väg att starta
Och döden den ska väl alla smaka , det var demoner som gav oss mat va
Spela smart men bara på gatan , Ingen kärlek men vi kunde hata

Jag blev formad , av misären. En jägare vart är geväret?
Ska skjuta mig fram till lycka , Hade ett hjärta men de va styckad

Tusen tankar svårt att välja , men min själ jag kunde sälja
när det var tabletterna man fick svälja.

I min gatan, det var krig. ska nästa stör göra mig rik ?
allt förändras inget är sig likt.

Vi var barn som valde att bli vuxna , på natten mina brott de spöka.
som en cigarett mina vänner blir rökta, förlorade mig själv
känslorna va döda , Kall som snön jag var en istapp
I en värld där tiden tickar för snabbt .




Fri vers (Fri form) av den råa sanningen.
Läst 150 gånger
Publicerad 2020-03-06 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den råa sanningen.