Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


IMP Dina namn är fina . vet inte vad mer jag ska säga just nu... Men ord dimper ner lr bubblar upp! Det råder en trygg stämning här där jag är!


ord som dimper ner.

il a deux départs


on pose de question


c'mon la vie et brutal


 


se man tvenne passager


ställ frågan frågorna


kan livet var mer än


brutalt...


 


Ord kan beskriva


det mesta men


att aldrig nå


riktigt till porten


av sina sinnen,


 


tous


watshi wa kore wa


nan desu ka atara shi


"Ikiru"


la vie c'est réveil


il a de mote qui change com la vende


oui il sont il es e


orden sjung inuti dig


Vi rastlösa barn av regnbågens land.


 


Bara ord som dimper ner .


Finns säkert ingen speciell orsak,utan de kommer smygande in  bara!




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-06 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //