Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerik 6/3

 

 

Jimmy Åkesson ifrån Sölvesborg

delar ut flyers av egen försorg

helt utan tillstånd och vett.

Erdogan gav flygbiljett,

tänk om flyktingar fick denna omsorg.

 

 

(c)tk.

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av thyra
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-06 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra