Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


för när man var mindre var det tjej å killbaciller som var något tvärt om .. har aldrig riktigt hängt med där!


Bacillskräck...

Framtiden s pussel


Just idag sittande i solen


Finns även någon slags rädsla


hos alla som vi kallar för ” medmänniskor”


varje nysning blir till en rysning!


Bacillskräck vid varje andetag vi tar.


Hostar någon till skingras leden utåt!


 


Ja jag gillar studera människor hur de beter sig , var gömmer sig bakom dessa masker som som vaksamt iakttar med hörseln varje osunt harklande...




Fri vers (Spoken word/Slam) av danne //
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-06 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //