Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårbrus

 

ord från dig
en rosa körsbärsblommma
anlände min takterass
av längtan
kvisten i min hand
satte jag i knapphålet
på skjortan
miraklet mellan knopp och blomma
skänker vår i varje andetag




Fri vers av Per Rydberg
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-06 16:09



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Längtan efter våren och kärleken fint beskrivet med kvisten och körsbärsblomman.
2020-03-06

  lodjuret/seglare VIP
Tyckte först det stod 'vårdbrus', som i att ta vård om varandra. Men blommor kommer nog till användning litet varstans i namn av att bry sig alls. Härligt med några uppmuntrande rader mitt i det allmänna möjliga eländet. En ros till envar som bryr sig, det är nog fint.
2020-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg