Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En träningsresa


La Palma

 

La Palma du blir i mitt hjärta
med både värme och smärta
med musik och med dans
där vi fann vår balans
blev vänner av dansens kraft

Så olika men ändå så lika
vi möttes på samma sätt
där dansen gjorde oss rika
och där Åsa/Erik har lett oss rätt

Så jag bugar och bockar och tackar
för en vecka med glädje och dans
Om jag längre fram får en svacka
minns jag bara hur jag var i balans

Stor kram till Alla.....




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2020-03-08 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP