Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


film

 

 

i dimma

är askkoppar och konturer

inbrända genom, under

 

varm hud

talar

 

ungt mot naket

rinner varandras dagar

smakar: inuti

 

deras

 

safter

strilar åttiotal

och utgång saknas




Fri vers av in effigie VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-06 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP