Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När mina tårar


Fångas av månljuset



Mina tårar fångas
av månljuset

glänser på väg ner
för den kalla kinden

Stelnar som en
salt diamant

fylld av längtan
och sorg


Helena 2020-03-06




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 315 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2020-03-06 21:35



Bookmark and Share


    Askanden
return(al)
beautiful poem
2021-08-10

    ej medlem längre
Så vemodigt vackert, underbar dikt!
2021-02-24

  Kungskobran VIP
I mina tårars flöden
fåras många öden
längtan efter det som varit
glädje och sorg som farit,
bort i ödets gemak
som en bitter eftersmak
2021-02-23

    ej medlem längre
Dina orden gnistrar som diamanter när de läggs ut på Poeter.se. Underbart att läsa.
2021-02-12

    Askanden
moonshine
they drink
they shine
under the moonshine
2020-11-28

    ej medlem längre
fin sorglig längtan
2020-03-08

  Hopplös själ
Rakt in i min värld!
Läser och känner sältan i mungipan.
2020-03-07

  Rublev
Ja, tårar är så mycket mer.
En väldig och skimrande bro välver sig mellan tårarna och månen. Och varje droppe är en diamant...
Vackert och ömsint.
2020-03-06

  bumerang

Förunderligt hur längtan
är förknippad med sorg.
En nära dikt.
2020-03-06
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW