Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRANSFERERINGARNAS MOTTAGARE "JESUS"

Efter att människan fick erbjudande
avlasta sig sådant de hatar hos sig
själva på någon som är villig bära det,
lade de besmittade även sitt corona-
virus på honom.

Inte nog med att han hade nog
med problem,där han hängde
fastspikad på korset,
utan att någon enda hjälpte honom
ner,överöstes han istället av deras
problem.

Därefter blev han den mest hatade
och avskydde av alla,enär människor
kunde se allt som de hatade hos sig
själva i honom.

Hyckleriet visste sedan inga gränser,
samvetslösa oansvariga och ångest-
befriade,
levde de sina falska liv på en falsk
avbild av sig själva.


*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2020-03-25 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP