Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skydd av mörkret



När
dagen
löpt ut
träder
natten
fram

förtroligt
lyssnande

Att stilla
anförtro
fragment
av
dagrester

stundtals
hela
livstycken

i skydd
av mörkret

























Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-07 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP